Side 1 av 1

Navi/audio samletråd?

Lagt inn: 31 jul 2017, 08:00
av 295sb
Hei.

SAAB eier for andre gang, 05 9-5 2.0T Vector Estate....
Velutstyrt med bla. el skinn med minne og kjøling/varme, automat F1, cruise, xenon, as2/navi, tonede ruter mfl. Under 200tusen på telleren og fulgt servicehefte. Som vanlig planer om lett modifisering; litt fastere understell, navi m/dab+ bluetooth, 18 eller felg til våren, en optimalisering....da 150hk er underkant av hva bilen fortjener.

Anyways...som mange andre SAAB eiere så er jeg ikke fornøyd med den originale navigasjon....vet det finnes et utall tråder på forskjellige plasser, men ingen samletråd på dette forumet om hva du trenger i 2017 av kabler/kontakter/evt andre ting for å bytte ut original navigasjonssystem.

Nå kan det hende jeg ikke har brukt søkefunksjonen godt nok...men hvis en slik tråd finnes så gjerne pek meg i riktig retning, og hvis ikke den finnes...kanskje noen kan forbarme seg over oss som ikke har kunnskapen?

Mvh
Nils Henrik

Re: Navi/audio samletråd?

Lagt inn: 12 sep 2017, 17:32
av vestleif
Hei, har akkurat den samme utfordringen. Sliter med å finne riktig adapter til ny spiller (Pioneer). Ønsker å bruke orginal forsterker.

Re: Navi/audio samletråd?

Lagt inn: 14 sep 2017, 21:27
av Birger N372
Den adapteren jeg brukte for å få grei lyd med Pioneer er Connects2 CT51-SA01, det står at den er til 9-3 men jeg droppet den røde kontakten. Det er litt sus på lavt volum men mye bedre enn alle ulydene og kneppingen som var uten. Ser også at de har andre saker, mulig det er noe annet som er bedre.

Re: Navi/audio samletråd?

Lagt inn: 17 sep 2017, 19:06
av vestleif
Det er nok ikke samme adapter på "vanlig" Saab stereo og den med Navi (Denso)

Ser at mange anbefaler denne:
https://www.tromsobilstereo.no/products ... kabel-saab
Denne omformer fra høytaler nivå (høyt) signal til lavt nivå inn på forsterker.
Burde være unødvendig da de alle fleste spiller har lav nivå utgang.

Re: Navi/audio samletråd?

Lagt inn: 01 okt 2017, 15:39
av vestleif
Har nå koblet opp ny spiller og brukte koblingsskjema som står bak på den gamle Denso Navi spilleren. Har litt støy og regner med at det fordi utgangen på Pioneer spilleren har ubalanserte utganger, og orginal forsterker skal ha balansert signal. Men det virker :-)